Introductie

Ben je technisch ingesteld en heb je affiniteit met Marketing? Dan is deze vacature interessant voor jou!

Organisatie

Mediacompetence neemt de abonneeservice en het abonnementenbeheer uit handen van diverse toonaangevende uitgeverijen en omroepen in Nederland en België.

MediaCompetence verzorgt het in- en outbound klantcontact zowel in B2C als B2B en beheert de CRM- en transactionele databases. Zij voeren marketingcampagnes uit, verzorgen de financiële administratie en sturen diverse logistieke partijen. MediaCompetence werkt voor meer dan 2 miljoen abonnees, verspreid over ruim 100 merken. Denk aan glossy magazines, special interest, kranten, wetenschappelijke publicaties, etc.

De zusteronderneming Wial verzorgt alle logistieke en fysieke afhandeling van de abonnementsproducten en de bijhorende direct mail.

Innovatie en professionaliteit staat voorop. Het team bestaat uit 50 collega’s met verschillende leeftijden, achtergronden, vakgebieden en interesses.

MediaCompetence is gespecialiseerd in de abonnementeneconomie, met ervaring in de tijdschriftenbranche. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers vanaf de werving tot aan behoud van abonnees en voeren daarbij alle operationele processen uit.


Functie

De functie van Database Marketeer is een mooie kans om jouw carrière verder vorm te geven onder begeleiding van een divers en groeiend team.

De nadruk in deze functie ligt op het gebied van de inrichting van de onderliggende softwareapplicaties. En dan met name het opzetten, testen en uitvoeren van marketingcampagnes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van (complexe) database selecties.

Een ‘neus’ voor marketing én technische skills zijn hierbij dus essentieel. Je zult niet uitsluitend achter je PC werken maar ook regelmatig overleggen met diverse marketeers die verantwoordelijk zijn voor de abonneecommercie.

Daarmee ben je voor hen belangrijke gesprekspartner in marketing automatisering. Tenslotte zul je ook een stem hebben in de verdere ontwikkeling van onze software en daardoor regelmatig samenwerken met ons IT team.

Ben je succesvol? Dan zou je kunnen doorgroeien naar een functie in IT of data science. Gebieden die bij ons volop in ontwikkeling zijn.

Functie eisen

  • HBO (of WO) werk- en denkniveau, bij voorkeur een diploma in marketing of IT;
  • Oog voor detail en nauwkeurigheid in je werk;
  • Communicatief vaardig;
  • Een servicegerichte en proactieve instelling.

Sollicitatie

Als je interesse hebt in deze functie ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen, neem dan contact op met Elmira van der Schee. Dit kan via recruitment@cmotions.nl of 033 743 00 00.