Vanuit onze Talent Academy organiseerden wij vanuit Cmotions Recruitment op donderdag 17 januari een kennissessie.
Deze kennissessies maken onderdeel uit van onze twee jaar durende Cmotions Data & Analytics Talent Academy. Doel is dat de kandidaten met elkaar in contact blijven en leren van elkaar. Elke sessie wordt georganiseerd bij de werkgever van een van de kandidaten. Een leuke manier om op een inhoudelijke manier het gesprek met elkaar aan te (blijven) gaan, een kijkje te nemen bij een andere organisatie en op een informele manier bij te praten!
Onze kandidaten werden afgelopen donderdag van harte welkom geheten bij PGGM in Zeist. We zijn de middag gestart met een rondje ‘kletspot praat’. Door middel van leuke vragen kregen we allemaal een goede indruk van de ontwikkelingen, werkzaamheden en de eerste werkende periode van de kandidaten.
 
Vervolgens heeft Gerben een presentatie gegeven over PGGM, de afdeling en zijn rol als Data Scientist en de projecten waar ze mee bezig zijn. 
 
De middag hebben we afgesloten met een gezellige borrel en hebben we nog lekker met elkaar bij kunnen praten. 
 
Wij willen Tom en Gerben van PGGM hartelijk bedanken voor de ontvangst en gastvrijheid. Alle kandidaten van de betreffende groepen willen wij bedanken voor hun komst en deelname! We hopen jullie bij de volgende bijeenkomst (weer) te mogen verwelkomen. 
 
Wil je meer weten over onze Talent Academy? Bekijk dan onze website www.cmotionsrecruitment.nl/starters of neem contact met ons op via 033 743 00 00.