Na het behalen van mijn bachelor University College en master Human Decision Science in Maastricht, Montréal en Parijs heb ik gezocht naar wat mijn passie is. Eerst vond ik die in de combinatie van werk en topsport, maar steeds meer kwam ik erachter dat ik écht enthousiast word van een manier van denken waarbij ik problemen op een gestructureerde manier, met behulp van data, doorgrond en creatieve invalshoeken en oplossingen bedenk. De Cmotions Talent Academy was voor mij een perfecte stap om hier verder in te groeien. Ik krijg nu een gedegen basis in het werken met technische tools, maar ook dankzij de training in persoonlijke vaardigheden groei ik als professional. Graag wil ik deze ontwikkeling voortzetten in een open, multidisciplinaire organisatie waarbij ik mijn topsport mentaliteit kan inzetten en mooie resultaten kan gaan behalen.

Wil je Emma of een van onze andere talenten aan jouw Data team toevoegen? Neem dan contact op met Elmira, Yvette of Aline! Onze Young Professionals zijn vanaf 5 november fulltime beschikbaar. Wij zijn bereikbaar via recruitment@cmotions.nl of 033 743 00 00.