NSM 2019

Op 7 februari jl. werd de nationale marketing strijd weer georganiseerd. Master studenten van diverse opleidingen kwamen bij elkaar om deel te nemen aan dit leuke event. Vanuit Cmotions Recruitment waren wij er weer bij! De NMS vond ook dit jaar weer plaats in het conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Het unieke aan deze conferentie is dat bedrijven en studenten op een interactieve manier met elkaar kennis kunnen maken. Studenten werden door de dag heen in verschillende workshops uitgedaagd om zich te verdiepen in verscheidene aspecten van marketing.

Cmotions – specialist op het gebied analytics & data science – heeft met veel plezier bijgedragen aan de invulling van deze dag. Tijdens onze interactieve workshop gingen de studenten aan de slag met een uitdagende case. Hierbij moesten zij nadenken over vraagstukken als: Wat kun je met data en welke data is nodig voor het beoogde doel?

In de avond was er voor de studenten de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met Cmotions. Op deze avond hebben we al wat kandidaten enthousiast gemaakt over onze Data & Analytics Talent Academy. Deze opleiding organiseren wij 2 keer per jaar. De volgende Talent Academy start op 8 april. Ben jij ook benieuwd naar deze leuke en uitdagende opleiding? En wil je ook goed voorbereid zijn voor een baan binnen de data & analytics? Lees dan hier meer over op onze website.

Wij willen alle kandidaten bedanken en kijken terug op een leuke en geslaagde NMS!

NSM 2019