Introductie

Krijg je er ook energie van om kandidaten te helpen aan de eerste of volgende stap in zijn of haar carrière en je opdrachtgever te helpen met de zoektocht naar een nieuwe collega? Wil je onderdeel uitmaken van het uitdagende en veranderde Data & Analytics vakgebied? Bekijk dan onze vacature van Recruitment Consultant!

Organisatie

Cmotions Recruitment is dé specialist in de werving, selectie en opleiding van professionals in Marketing Data, Advanced Analytics en Data Science functies. Cmotions Recruitment is onderdeel van Cmotions, al sinds 2002 de leidende consultancy groep in Nederland op het gebied van Advanced Analytics en Data Science.

Cmotions Recruitment werft, selecteert en bemiddelt voor zowel vaste als tijdelijke functies op junior, medior, senior en management niveaus.

Functie

Als Recruitment Consultant bij Cmotions werk je in het hart van Data Analytics en Data Science. Je doet werving & selectie voor zowel vaste als interim functies voor klanten en voor Cmotions zelf. Je onderhoudt en bouwt continu aan je netwerk van professionals en werkgevers. Je doel is bereikt als de juiste kandidaat bij de werkgever aan de slag is.

Een veelzijdige functie in een super actueel marktdomein, fijne collega’s en een prachtig kantoor.

Werkzaamheden

In een klein team met collega’s speel je dagelijks snel en handig in op actuele kansen. Je creëert vertrouwen bij kandidaat en klant door de kwaliteit van je werk en de matches die je maakt. Nieuwe klantvragen creëer je door gebruik te maken van het Cmotions netwerk, in te spelen op actieve leads en creatief om te gaan vragen uit de arbeidsmarkt. Je beschikt over de talenten uit Cmotions Data & Analytics Talent Academy, waardoor je een enorme voorsprong op andere recruitment bureau’s hebt. De bekendheid en reputatie van Cmotions helpt je om ook meer ervaren kandidaten voor je te winnen.

Hoe ziet je werkdag er uit?

‘s Ochtends na de koffie chat met je collega’s begin je met het doorlezen en afhandelen van binnengekomen sollicitaties op vacatures. Je bekijkt CV’s, selecteert, bespreekt CV’s met je collega recruiters en nodigt interessante sollicitanten uit voor een kennismaking. Om 10.00 uur heb je sales overleg met een accountmanager van Cmotions over het invullen van een interim vraag voor een klant. Je haalt de specificaties van de vraag op en bespreekt meteen een aantal mogelijke profielen voor de rol. Aansluitend gebruik je je Linkedin Recruiter Account om meteen een goede search te doen. Om 11.00 heb je een kennismaking met een kandidaat in de agenda staan. Om tijd te besparen doe je deze kennismaking via Google Hangout.

Je spreekt en ziet de kandidaat zo alsof hij bij je aan tafel zit. Na de lunch met je collega’s bel je een mogelijke nieuwe klant die op zoek is naar een data analist. Je maakt een afspraak om een intake op de functie te doen. In de middag staat een afspraak met een klant om 3 kandidaten uit Cmotions Academy voor te stellen. Vooraf bel je nog met de kandidaten om te verifiëren of ze zich goed hebben voorbereid en je geeft ze tips over het gesprek. Aan het eind van de middag heb je drie gesprekken van drie kwartier bijgewoond en kort geëvalueerd met de klant. Je appt even naar je collega’s dat de gesprekken heel goed zijn gegaan. Op weg naar huis in je lease auto krijg je een telefoontje van je collega of je mee wilt gaan naar een recruitmentdag bij een universiteit. Leuk natuurlijk. Een productieve dag!

Functie eisen

 • HBO+ niveau;
 • Resultaatgerichtheid;
 • Positiviteit;
 • Nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft;
 • Je bent een relatiebouwer, sensitief en inventief;
 • De wil om te succes te behalen;
 • Ervaring met werving & selectie, detachering, accountmanagement, sales of bijvoorbeeld als intercedent is een pré.

Aanbod

 • Veelzijdig, afwisselend werk;
 • Veel ruimte voor ontwikkeling, eigen ideeën en zelfstandige uitvoering van je werk;
 • Een goed salaris en heel fijne bonusregeling mede gebaseerd op teamresultaat;
 • Een auto van de zaak of mobiliteitsbudget;
 • Fijne collega’s en een mooie werkomgeving;
 • Werken voor A1 klanten;
 • De kans om mee te bouwen aan een toonaangevend bedrijf in het actuele en innovatieve domein van Data Analytics en Data Science.

Sollicitatie

Solliciteer naar deze functie door je CV te sturen naar recruitment@cmotions.nl of door contact op te nemen met Elmira van der Schee +31 (0)33 743 00 00. We maken graag kennis met je.