In april zijn we weer van start gegaan met een nieuwe Talent Academy. De kandidaten stellen zich graag hieronder aan je voor. Ze zijn per direct beschikbaar voor een uitdagende baan in de Data Analytics en Data Science. Wil jij je team uitbreiden met een van onze Young Professionals? Neem dan contact met ons op via recruitment@cmotions.nl of 033 743 00 00.

 

Aadesh SoebedarAadesh Soebedar

“Ik ben Aadesh Soebedar, een leergierige, gemotiveerde en 26-jarige Utrechter. Ik houd van uitdagingen, daarom heb ik 12 jaar lang Taekwon-Do beoefend en in België gestudeerd. Gedurende de masteropleiding kwam ik er achter dat ik het leuk vind om te puzzelen met data om zodoende tot nieuwe (marketing) inzichten te komen.
Tijdens mijn laatste studiejaren in Antwerpen (MSc in Business Administration met specialisatie Marketing Management) kwam ik steeds meer in aanraking met de kracht van data analyse. Het mooie ervan vind ik dat het helpt om objectieve beslissingen te kunnen nemen gebaseerd op feitelijke data. Mijn passie voor fact based decision making is dusdanig ver gegroeid dat ik mij ben gaan oriënteren op banen in dit vakgebied. Gedurende het sollicitatieproces merkte ik dat er een gat bestaat tussen de theorie en de praktijk, een gat dat de komende weken ruimschoots wordt overbrugd door de intensieve en uitdagende Data & Analytics Talent Academy van Cmotions Recruitment, ik heb er zin in, dus bring it on!”

 

Lotte van DurenLotte van Duren

“Mijn naam is Lotte van Duren, een gemotiveerde starter met een voorliefde voor data. Na het behalen van mijn HBO bachelor Human Resource Management en de Master Social and Organisational Psychology ben ik begin april gestart als trainee bij Cmotions. Ik ben bij Cmotions terechtgekomen omdat ik graag mijn kennis en vaardigheden in het domein van data & analytics verder wil ontwikkelen om zo de schakel te kunnen zijn tussen mensen en data. Ik ben dan ook gek op puzzelen met cijfers, maar stiekem ook op een leuke kruiswoordpuzzel. Graag wil ik mijn puzzeltalent en opgedane kennis inzetten om data om te zetten in inzichten om zo bedrijfsvraagstukken te beantwoorden.”

 

Joost WissinkJoost Wissink

“Mijn naam is Joost Wissink, na mijn bachelor Fysiotherapie is mijn voorkeur verschoven van werken met patiënten naar het werken met data. Na 10 maanden te hebben gewerkt in de financiële sector wilde ik meer de data analyse kant op en heb bij Cmotions een manier gevonden om mij hier verder in te ontwikkelen door trainingen in verschillende tools en de vertaling te maken tussen de theorie en de business. Als data analist neem ik onderzoek en analytische vaardigheden mee die ik tijdens mijn master bewegingswetenschappen en epidemiologie heb opgedaan en de nodige softskills die nodig zijn als fysiotherapeut. Voor mij is het verkrijgen van nieuwe inzichten en deze vertalen voor businessdoelen hetgeen waar ik energie van krijg. Het puzzelen met data en de data visualiseren om deze inzichtelijk te maken, zijn werkzaamheden die ik graag in mijn baan als data analist tegen zou komen. Naast mijn werk ben ik  fanatiek sporter, ik crossfit 3 keer per week, laat mijn creatieve kant graag zien door te schilderen en te tekenen en ga graag op reis of citytrip om nieuwe plekken en culturen te ontdekken.”

 

Eelco de JongEelco de Jong

“Mijn naam is Eelco de Jong, ik ben een geboren en getogen Zeeuw woonachtig in Amsterdam. Na mijn opleiding Management, Economie en Recht, bachelor Sociologie en Master Comparative Organisations and Labour Studies ben ik gelijk met data aan de slag gegaan als Junior Onderzoeker bij AIAS. Na een tussenstap in de Executive Search – waar ik me richtte op technische, commerciële en marketing rollen – heb ik besloten terug te keren naar de rode draad in mijn carrière: data en onderzoek. Puzzelen met de gegevens, analyseren van data en daar zinvolle informatie uithalen geeft mij zeer veel energie. De Talent Academy is voor mij de perfecte brug naar het vakgebied van Data Analyse. De theoretische en praktische vorm van kennisoverdracht binnen de Talent Academy zorgt ervoor dat de benodigde kennis (zowel hard- als soft skills) snel wordt opgenomen. Ik kijk er dan ook naar uit om hier een vervolg aan te geven in de volgende stap van mijn carrière. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag sporten samen met vrienden, wandelen met mijn vriendin en volg ik de MotoGP op de voet.”

 

Gavin DickGavin Dick

“Mijn naam is Gavin Dick, ik ben 24 jaar, oorspronkelijk uit Etten-Leur en woonachtig in Tilburg. Afgelopen jaar heb ik de master Marketing Management (cum laude) en de master Marketing Analytics aan de UvT afgerond. Wat mij in deze masters aansprak was het vinden van creatieve oplossingen in marketing- en data gerelateerde vraagstukken. Marketing spreekt mij aan omdat je daarin ziet hoe minimale veranderingen in het aanzicht van producten/diensten de perceptie en het koopgedrag van de consument kunnen veranderen. Cmotions Talent Academy geeft mij de juiste praktische tools om mijn analytische vaardigheden te verbeteren. Ik heb daarnaast 10 jaar op redelijk hoog niveau gehockeyd en sport nog steeds graag. Mijn streven is dan ook om mezelf te blijven uitdagen en om daadwerkelijk een toegevoegde waarde te zijn binnen een open en pionierende organisatie.”

Contact

Wil jij je team uitbreiden met een van onze Young Professionals? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Elmira van der Schee, Teamlead en Senior Recruitment Consultant

+31 33 743 00 00

recruitment@cmotions.nl