Header vacatures Cmotions

Introductie

Wil je als consultant actief betrokken zijn bij het realiseren van klantambities op tactisch en strategisch niveau en wil je onderdeel uitmaken van onze ambitieuze en groeiende organisatie? Bekijk dan deze vacature!

Organisatie

Onze dagelijkse business
Cmotions is als adviesbureau gespecialiseerd in het toepassen van advanced analytics en data science op marketing en business vraagstukken van onze opdrachtgevers. Wij ontwikkelen data gedreven business strategieën voor onze opdrachtgevers, maar ook ondersteunen wij hen bij het realiseren of verder optimaliseren van een bestaande strategie. Bij ons werken zo’n 60 gedreven consultants aan diverse hoogwaardige projecten bij en met onze opdrachtgevers, vaak in teamverband met andere Cmotions collega’s. Enkele voorbeelden:

  • Ontwikkelen digitale klantcontactstrategie voor een bank;
  • Een hoger bedrijfsrendement door sturing op klantwaarde;
  • Het optimaliseren van de omni channel marktbewerking o.b.v. in- en uitstroom analyses voor een telecom organisatie;
  • Definiëren en realiseren van een data gedreven business strategie voor een retailer.

Kijk op onze website voor meer voorbeelden, bijvoorbeeld bij de overheid en in de gezondheidszorg.

Functie

Als senior business consultant heb je een zeer afwisselende functie. Het betreft een stevige en uitdagende rol waarbij je actief betrokken bent bij het realiseren van klantambities op tactisch en strategisch niveau. Je vervult een kritische rol als het gaat om het vaststellen en realiseren van de business doelstellingen van onze opdrachtgevers. Je wordt gezien als volwaardig sparringpartner en senior programma manager voor directies en management teams.

Functie eisen

  • Door je studie heb je vergaande kennis en begrip van data, data- en informatie management, advanced analytics en/of data science;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in het adviesvak, bij voorkeur bij een professionele consultancy organisatie;
  • Analytisch en communicatief ben je erg sterk;
  • Sociabiliteit en dienst verlenen zit in je;
  • Als de situatie ernaar vraagt, weet je tactvol en genuanceerd scherpe interventies te plegen en ben je in staat om verschillende overtuigingsstrategieën te hanteren.

Aanbod

Werken bij Cmotions betekent

Uitdagend carrièreperspectief
Werken bij Cmotions betekent dat je voor uiteenlopende opdrachtgevers, top 500 bedrijven zowel profit als non-profit, werkzaamheden zult uitvoeren. Hierbij houden wij rekening met type opdrachtgever, type opdracht, locatie van de opdracht en jouw persoonlijke ambities en situatie.

Arbeidsvoorwaarden
Goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden beschouwen wij als een basis hygiëne van een werkgever. Een goede work/life balans vinden wij erg belangrijk. Zo maken we een sabbatical leave mogelijk en zijn we voorstander van flexibel werken.

Wat wij bovenal bieden is een omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen, met het maken van fouten dat daarbij hoort. Je hebt de vrijheid om naar eigen inzicht te werken en je kunt beroep doen op al je andere collega’s voor de nodige ondersteuning of reflectie.

Inlichtingen

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Voor vragen of meer informatie over onze leuke organisatie en de functie kun je contact opnemen met Recuitment. Elmira, Yvette of Aline van Recruitment kun je bereiken via 033 743 00 00 of recruitment@cmotions.nl.