Introductie

Complexe puzzels oplossen met behulp van de nieuwste technologie en slimme collega’s om mee te sparren. Én werken met state-of-the-art analysesystemen om belastingbetalend Nederland te voorzien van een betere en snellere dienstverlening.

Organisatie

Het organisatieonderdeel Datafundamenten en Analyse (DF&A) van de Belastingdienst levert producten en diensten om belastingopbrengsten te verhogen en fraude effectief te bestrijden. Team data van DF&A bestaat dan ook uit ambitieuze professionals dat gegevens ontsluit, omvormt én in de gewenste vorm veilig verstrekt aan andere betrokken partijen binnen onze organisatie. Zo draagt het team bij aan de strategische doelstellingen van de Belastingdienst en aan die van DF&A in het bijzonder, waarin veel aandacht is voor duurzaamheid en datamanagement.

Functie

In jouw rol van medior analytical programmer speel jij een rol van betekenis in grote, data-gedreven projecten en werk je dús met een van de grootste gegevensverzamelingen van Nederland. Samen met onze data scientists en business analisten bedenk én ontwikkel je oplossingen en producten om onze dienstverlening én efficiëntie te optimaliseren. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat deze oplossingen en producten zodanig werken dat deze stabiel geïmplementeerd kunnen worden in de testacceptatie- en productie-omgeving. Je beschikt hiervoor over state-of-the-art tooling en platformen zoals SAS op een GRID-omgeving, zodat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de nieuwe manier van werken van onze organisatie.

Je voert jouw werkzaamheden uit in een zeer dynamische omgeving die nog volop in ontwikkeling is en vorm moet krijgen. Je hebt een frisse kijk op zaken en je beschikt over een behoorlijke dosis energie. Hiermee uitgerust speel je een rol van betekenis in de opbouw en professionalisering van het organisatieonderdeel Datafundamenten en Analyse. Een prachtige kans!

Functie eisen

  • Je hebt een wo-diploma, bij voorkeur in de richting van (technische of bedrijfs)informatica, informatiekunde, ICT of software engineering.
  • Je beschikt over minimaal drie jaar recente en aantoonbare ervaring met programmeren en coderen in bijvoorbeeld Java, Golang, Python, R en SAS. Grondige kennis van SQL is een must.
  • Je beschikt over uitstekende Nederlandse spreek,- en schrijfvaardigheden. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met zeer grote en complexe dataomgevingen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het testen van software, releasemanagement en met het opleveren volgens acceptatiecriteria.
  • Je toont initiatief.
  • Ben je resultaatgericht en beschikt over creativiteit.
  • Je kunt goed accuraat werken.

Voor deze functie woon je in Nederland en spreek je vloeiend Nederlands.

Aanbod

Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatie

Als jij jezelf herkent in bovenstaande functie dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Wil je eerst meer inlichtingen mail dan naar recruitment@cmotions.nl of bel met Yvette Scheltinga, Recruitment Consultant op 033-743 00 00