Introductie

Ben jij de duizendpoot die het leuk vindt om de juiste young professional te vinden, spreken en enthousiasmeren over ons en voor onze opleiding?

Organisatie

Cmotions Recruitment is dé specialist in de werving, selectie en opleiding van professionals in Data, Advanced Analytics en Data Science. Cmotions Recruitment is onderdeel van Cmotions, al 15 jaar lang de leidende consultancy groep in Nederland op het gebied van Data, Advanced Analytics en Data Science. Cmotions Recruitment werft, selecteert en bemiddelt voor zowel vaste als tijdelijke functies op junior, medior, senior en management niveau en leidt young professionals op voor functies als data specialist bij topwerkgevers. Wij werken onder meer voor Bol.com, ABN AMRO, Eneco, Persgroep en vele andere A-merken.

Cmotions Recruitment leidt young professionals op en begeleidt ze naar een baan als data specialist bij topwerkgevers. Dat doen we met ons unieke ontwikkelprogramma, de Data & Analytics Talent Academy.

Functie

Jij helpt ons met de werving en selectie van mogelijke kandidaten. Op een enthousiaste manier vertel je aan bijna of net afgestudeerden meer over onze Data & Analytics Talent Academy. Het vinden van deze kandidaten doe je via verschillende kanalen, zoals social media, je netwerk en diverse universiteiten.

Verder ben je medeverantwoordelijk voor de gehele coördinatie van de Talent Academy activiteiten en begeleiding van de deelnemers, samen met de inhoudelijk programmaleider, trainers en recruitment consultants. Je zorgt ervoor dat de opleiding soepel loopt en steekt daarbij de handen uit de mouwen.

Functie eisen

  • Je bent energiek en een doorzetter;Je bent communicatief en commercieel denkend;
  • Je volgt een HBO opleiding (bijvoorbeeld P&O, Vrijetijdsmanagement, MER, Facility Management) en beschikbaar voor een stage voor langere tijd (bij voorkeur 5 maanden+);
  • Je bent creatief en houdt van aanpakken;
  • Social media kent voor jou geen geheimen. Hier weet jij precies die snaren te raken waarmee je de juiste kandidaten bereikt!

Aanbod

  • Een geweldig veelzijdige stageplek vanaf september 2018
  • Een fantastische werkplek op ons kantoor in Amersfoort;
  • Passende stagevergoeding;
  • Een uitdagende stage bij dé specialist in het vakgebied;
  • Goede begeleiding zodat jij je kunt ontwikkelen;

Sollicitatie

Is dit de stageplek voor jou? Neem dan contact met ons op! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruitment afdeling (Elmira, Yvette of Aline). Wij zijn bereikbaar via 033 743 00 00 of recruitment@cmotions.nl