Onze talenten zijn per direct beschikbaar voor een uitdagende baan in de Data Analytics en Data Science. Wil jij je team uitbreiden met een van onze Young Professionals? Neem dan contact met ons op via recruitment@cmotions.nl of 033 743 00 00.

 

Michael de Kok 

“Ik ben Michael, 27 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik heb een achtergrond in de geneeskunde (Bsc.) en Human Movement Sciences (Msc.). Tijdens mijn studie ontdekte ik hoe leuk data kan zijn en dat er veel mee te behalen valt. Hiernaast ben ik fanatiek sporter en gebruik ik mijn analytische blik graag tijdens een volleybalwedstrijd of crossfit workout. Ik heb voor Cmotions gekozen omdat ik geloof dat Cmotions mij de juiste kickstart van mijn carrière biedt. Een analytische baan leek mij wel wat, maar bleek zonder relevante ervaring moeilijk te vinden. Cmotions geeft mij de tools en kennis die nodig zijn voor een goede start. Naast tools als R, PowerBI en SQL heb ik ook veel geleerd op het gebied van samenwerken, gesprekstechnieken en presentatievaardigheden.”

 

Lotte van der Sijs

“Na enige werkervaring in marketing te hebben opgedaan, vind ik het ontzettend leuk om mezelf verder te ontwikkelen in de data analyse. Met een achtergrond in Cultuurwetenschappen en Communicatie zat ik eigenlijk prima op mijn plek als marketeer bij een theater. Na hier enkele jaren ervaring met verschillende aspecten van marketing – websitebeheer, nieuwsbrieven, persberichten, social media – te hebben opgedaan, begon er iets te knagen. Ik merkte dat ik graag analyserend bezig was, maar het ontbrak me aan de skills en tools. Zo kwam ik bij de Talent Academy van Cmotions terecht: onder begeleiding van professionals duiken we de diepte in met data analyse en leren we veel verschillende technieken en tools kennen, zoals SAS, SQL en PowerBI. Ontzettend interessant en leerzaam dus, en ik kan niet wachten om deze skills en tools op een berg data in te zetten en tot interessante inzichten te komen! Ik ben leergierig, gedreven en houd bovendien altijd het hoofd koel.”

 

Justa Schouten

“Mijn naam is Justa Schouten, 26 jaar en ik ben een vrolijk, leergierig en sportief persoon. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als double degree student Marketing Intelligence & Finance. Tijdens mijn sollicitatieprocedures kwam ik er al snel achter dat er een gat is tussen de theoretische kennis van de universiteit en de ervaring die wordt verwacht in de praktijk. Daarom heb ik ervoor gekozen om mee te doen aan de Talent Academy van Cmotions. In een periode van 7 weken maak ik door middel van trainingen en business cases kennis met de belangrijkste analyse tooling. Bovendien ligt er grote nadruk op het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden als impactvol presenteren en gesprekstechnieken. Ik hecht grote waarde aan de ontwikkeling van deze ‘soft skills’. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de Talent Academy mij hierin een onderscheidend vermogen geeft als starter op de arbeidsmarkt.”

 

 

Eva Verhoef

“Na een reis van 4 maanden koos ik voor de master Behavioural Economics. Tijdens deze master heb ik mijn kennis uit de bachelor Economie en Bedrijfskunde verdiept met psychologische inzichten. Op de Erasmus Universiteit heb ik de kans gekregen mij te ontwikkelen op het gebied van marketing strategie, beleid, bedrijfseconomie en finance. Het menselijke aspect in combinatie met experimenten en kwantitatieve analyses maakte dit voor mij de perfecte combinatie. Nu, een jaar verder, ben ik deelnemer aan de Cmotions Talent Academy, waar ik de kans heb om mij te specialiseren in data en analytics. Ik ben gedreven om meer kennis op te doen omtrent data en analytics en mij te specialiseren in dit vakgebied. Mijn streven is om mezelf op persoonlijk en professioneel vlak uit te blijven dagen. Zo vergroot ik mijn analytische vaardigheden en kritische blik om een organisatie verder te helpen.”