Foto week 5 Talent Academy Aldipress op bezoek

Foto week 5 Talent Academy Aldipress op bezoek

Een onderdeel van de Talent Academy is dat we opdrachtgevers uitnodigen om te vertellen over hun bedrijf en wat zij doen met data. Zo krijgen de kandidaten een beeld van wat de mogelijkheden zijn na de opleiding.

 

Aldipress op bezoek

Zo kwam, op vrijdag 10 mei jl., de manager van de Business Intelligence afdeling van Aldipress langs bij onze Talent Academy. Hij kwam samen met een van onze voormalig Talent Academy kandidaten. Ze vertelden over wat Aldipress doet en hoe data in deze organisatie een rol speelt. Onze oud Talent Academy kandidaat heeft ook verteld over haar rol binnen Aldipress. Natuurlijk interessant voor onze huidige kandidaten. Zo krijgen de kandidaten steeds beter een beeld van wat ze kunnen verwachten bij hun nieuwe werkgever binnen het data domein.

 

Over de Talent Academy

We zijn 12 jaar geleden de Talent Academy gestart. We zagen een gap tussen wat het bedrijfsleven nodig heeft aan kennis en kwaliteiten op het gebied van data en wat de universiteit kan bieden aan opleiding. Hierdoor was het lastig om gekwalificeerde kandidaten te vinden. Tijdens de Talent Academy leren we de kandidaten alles over data & analytics onderwerpen. Zodat ze klaar zijn voor een succesvolle carrière in dit vakgebied.

 

Meer over de Talent Academy >

Ben jij (bijna) afgestudeerd en heb je interesse in de Talent Academy, neem dan vooral contact met ons op!

Contact

Fleur Miltenburg, Talent Academy Coördinator

06 55 89 74 63

f.miltenburg@cmotions.nl